Dedikerade virtuella servrar

Virtuella servrar

Våra VPS-tjänster finns för dig som är i behov av trygg och flexibel outsourcing av hårdvara och backup. Vi producerar den dedikerade virtuella servrar i säkra datacenter i Sverige. Plattformen är redundant och håller högsta möjliga tillgänglighet. 

Det vanligaste behovet våra VPS-kunder har är att man helt enkelt har en applikation som behöver hostas hos extern leverantör.

Om VPS

VPS-tjänsten passar dig med ett behov som kräver mer anpassning än våra paketlösningar. Ofta finns krav från den egna IT-avdelningen att själva kunna hantera servrar eller applikationer. 

 • Fungerar som outsourcing av hårdvara och backup.
 • Går att anpassa helt efter din verksamhets behov.
 • Datalagring görs på disk i SAN inkluderat backup.
 • Serverhallarna finns på flera ställen i Sverige.
 • Skräddarsys med: Virtuell server, CPU, RAM, Disk.

99,5 % Service level agreement


Våra VPS-tjänster har SLA 99,5% på underliggande infrastruktur (upp till virtualiseringslagret/hypervisor) men inte på själva operativsystemet eller applikationen. Tjänsten kan kompletteras med driftpaketet sServer som innebär att vi har övervakning och inställelsetid (4h) för hostade servrar och att kunden får konsulthjälp efter behov.

Våra Cloudplace-tjänster

 • mDesktop

  Förenkla vardagen med managerade arbetsplatser

  Managerade digitala arbetsplatser för dig som behöver kopplingar antingen till molntjänster, lokala resurser och applikationer eller en mix.

  Mer om mDesktop
 • cDesktop

  Jobba där det passar med molnbaserade arbetsplatser

  För dig som behöver en strukturerad hantering av dina arbetsplatser och enbart använder molntjänster.

  Mer om cDesktop
 • vDesktop

  Få hybridarbetet att funka med flexibla fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord som ger dina medarbetare en egen virtuell persondator. Det ger flexibilitet och prestanda – och hög kontroll.

  Mer om vDesktop
 • rDesktop

  Strömlinjeforma verksamheten med fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord där allt lagras på den centrala servern medan endast skärmbilden överförs till medarbetarnas egna datorer.

  Mer om rDesktop
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps

Förbättra din verksamhet med smartare IT

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan passas in i, och effektivisera din verksamhet? Vi finns här och svarar gärna på dina frågor.

Jag vill veta mer