Mina sidor - Effektivisera dina IT-tjänster

hand som trycker på musplattan på en laptop

Minska dina kostnader och upplev högre servicenivå

Mina sidor är vår kundportal som vi utvecklat för att göra IT-hanteringen så smidig som möjligt - främst för dig som kund men också för våra supporttekniker. I portalen får du överblick över dina IT-tjänster och kan sköta enklare ärenden själv. Det resulterar i färre supportärenden per månad vilket minskar dina kostnader samtidigt som det ökar den servicenivå vi kan erbjuda dig och alla våra andra kunder.

I portalen kan du bland annat:

 • lägga till och ta bort användare
 • hantera behörigheter
 • beställa hård- och mjukvara

Kundcentrerad användarportal

Vårt mål är att IT ska vara smidigt. Vi har därför utvecklat vår kundportal för att möta våra kunders behov av ökad ekonomisk kontroll och snabbare hantering av ärenden. Mina sidor hjälper dig att få arbetsvardagen att flyta på.

Så funkar Mina sidor

Se filmen som beskriver vår uppskattade kundportal Mina sidor. Med Mina sidor sköter du vanliga IT-uppgifter själv (som att byta lösenord, skapa konton, sköta behörigheter och mycket annat) snabbt och smidigt.

 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps