Mina sidor – för en ännu smartare arbetsvardag

Få överblick och kontroll över dina IT-tjänster

Med vår kundportal Mina sidor gör du din IT-hantering ännu smidigare. Portalen ger dig överblick över dina IT-tjänster och ökad kontroll över kostnader, behörigheter, licenser, ärendestatistik och mycket annat.

Dessutom kan du sköta vanliga ärenden själv (om du vill). Det gör att du kan spara in på supportsamtal och därmed få ner era IT-kostnader. Det frigör samtidigt tid för våra supporttekniker som kan erbjuda ännu bättre service i de ärenden där de behövs.

I portalen kan du bland annat:

 • Onboarda och offboarda nya medarbetare med några klick
 • Byta borttappade lösenord och ge tillgång till rätt programvara
 • Styra användarbehörigheter i filstrukturer och applikationer
 • Hantera era Microsoft-licenser på ett automatiserat sätt
 • Göra inköp av datorer och annan hårdvara anpassat till era behov

En användarportal med dig i fokus

Vi tycker att IT ska vara smidigt. Det tycker våra kunder också. Därför utvecklade vi vår användarportal Mina sidor med det som utgångspunkt. Funktionaliteten i portalen bygger på våra kunders önskemål om en IT-lösning som är transparent, effektiv och enkel att hantera.

Mina sidor

Se filmen som beskriver Mina sidor

Visst låter det smart?

Vill du veta mer om Mina sidor och våra IT-tjänster? Vi bokar gärna in ett möte för att diskutera hur våra tjänster kan göra din och din organisations arbetsvardag lite smartare.

Jag vill veta mer

“Styrkorna med EPM:s produkter och tjänster är att de har en bra helhetslösning. De hade en bra plan vid migreringen, var noggranna och var ute i god tid”

Pia Netteryd, Chef Verksamhetsstöd, TCO
Se våra kundcase
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur
 • IT-säkerhet

  Informationssäkerhet för en tryggare arbetsvardag

  Våra säkerhetstjänster ser till att din data är trygg och att du snabbt får hjälp vid en eventuell incident. Vi anpassar våra tjänstepaket efter dina behov.

  Se mer om IT-säkerhet