Strömlinjeforma verksamheten med fjärrskrivbord

Likformiga arbetsplatser för hög säkerhet

rDesktop är en paketerad lösning för det traditionella fjärrskrivbordet. Med en standardiserad infrastruktur gör du det enklare att hantera din IT-miljö och att få hög kontroll över all data genom central lagring. rDesktop bygger på multi user-system där flera användare kör från samma virtuella persondator. 

Om Remote Desktop

Passar verksamheter med likformiga processer och höga krav på kontroll. Skärmbilden speglas endast medan all data lagras centralt. 

 • De virtuella datorerna speglas ut på den egna datorn.
 • Smittas inte av virus då den lokala datorn aldrig når nätet.
 • Information och dokument lämnar aldrig det lokala nätverket.
 • Kräver konstant internetuppkoppling.
 • Portalen Mina Sidor ingår. 

För likformiga miljöer

rDesktop är en lösning som baseras på multi user-system där dina medarbetare delar på en VDI och applikationerna körs i en central terminalservermiljö. Kostnaden baseras på användare och månad.

Om du behöver stöd för support, säkerhet eller extra applikationsservrar finns anpassade tjänster att komplettera med. Mina Sidor ingår i alla våra Desktop-tjänster. Där kan du som vill sköta de vanligaste ärendena själv (och slippa ringa supporten när du egentligen inte behöver).

 • vDesktop

  Få hybridarbetet att funka med flexibla fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord som ger dina medarbetare en egen virtuell persondator. Det ger flexibilitet och prestanda – och hög kontroll.

  Mer om vDesktop
 • cDesktop

  Jobba där det passar med molnbaserade arbetsplatser

  För dig som behöver en strukturerad hantering av dina arbetsplatser och enbart använder molntjänster.

  Mer om cDesktop
 • mDesktop

  Förenkla vardagen med managerade arbetsplatser

  Managerade digitala arbetsplatser för dig som behöver kopplingar antingen till molntjänster, lokala resurser och applikationer eller en mix.

  Mer om mDesktop
 • IT-tjänster

  IT-tjänster som backar upp er mot era mål

  Utöver våra huvudtjänster har vi en mängd övriga konsulttjänster och tekniska tjänster inom IT. Se alla våra IT-tjänster här.

  Mer om IT-tjänster
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®

Förbättra din verksamhet med smartare IT

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan passas in i, och effektivisera din verksamhet? Vi finns här och svarar gärna på dina frågor.

Jag vill veta mer
Mina sidor

Gör dina IT-tjänster ännu smartare

Med Mina sidor kan du hantera de vanligaste ärendena själv (om du vill). Det ger bättre överblick, minskade löpande kostnader och högre servicenivå eftersom våra tekniker får mer tid att fokusera på de ärenden där deras kompetens gör mest nytta.

I portalen har vi samlat och automatiserat vanliga procedurer – som hantering av användare, behörigheter och ärenden, inköp av hård- och mjukvara – så din IT blir så effektiv som möjligt.

Boka demoMina sidor – Så funkar det

“Styrkorna med EPM:s produkter och tjänster är att de har en bra helhetslösning. De hade en bra plan vid migreringen, var noggranna och var ute i god tid”

Pia Netteryd, Chef Verksamhetsstöd, TCO
Se våra kundcase