Förenkla vardagen med managerade arbetsplatser

Smarta arbetsplatser på ett lokalt nätverk

Med tjänsten mDesktop sköter vi allt som rör era lokala arbetsplatser och ser till att er arbetsvardag flyter på utan onödiga avbrott. Det innebär att du kan lägga din tid på annat än hantering och val av hårdvara, installationer av applikationer, uppdateringar eller onödigt krånglig hantering av konton, licenser och behörigheter.

Om Managed Desktop

mDeskop passar dig som vill ge dina medarbetare smidiga arbetsplatser som innehåller en mix av molntjänster och lokala resurser och applikationer.

 • Egna datorer som ansluter till ett lokalt nätverk.
 • Funkar med både molntjänster och lokala resurser.
 • Håller hög prestanda och klarar individuell anpassning.
 • Fungerar offline. Bra för medarbetare på resande fot.
 • Portalen Mina Sidor ingår. 

Strukturera och automatisera din arbetsplats

mDesktop är paketerat som “IT som tjänst”. Kostnaden baseras på antal arbetsstationer och applikationer du behöver. För att strukturera och automatisera - och därmed effektivisera - drifthanteringen ytterligare kan du komplettera mDesktop med tjänsten Managed Client.Mina Sidor ingår i alla våra Desktop-tjänster. Där kan du som vill sköta de vanligaste ärendena själv (och slippa ringa supporten när du egentligen inte behöver).

 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Mer om DevOps
 • IT-drift

  IT-drift för en arbetsvardag utan avbrott

  Vi tar hand om din IT-miljö så din verksamhet flyter på (och så att du kan fokusera på annat).

  Mer om IT-drift
 • VPS

  Dedikerade virtuella servrar

  Få skräddarsydd lagring och drift med en egen server. Hos oss vilar din data i ett säkert datacenter på en redundant plattform med högsta möjliga tillgänglighet.

  Mer om VPS
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Mer om Cloudplace®
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur
 • IT-tjänster

  IT-tjänster som backar upp er mot era mål

  Utöver våra huvudtjänster har vi en mängd övriga konsulttjänster och tekniska tjänster inom IT. Se alla våra IT-tjänster här.

  Se mer om IT-tjänster

Förbättra din verksamhet med smartare IT

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan passas in i, och effektivisera din verksamhet? Vi finns här och svarar gärna på dina frågor.

Jag vill veta mer
Mina sidor

Gör dina IT-tjänster ännu smartare

Med Mina sidor kan du hantera de vanligaste ärendena själv (om du vill). Det ger bättre överblick, minskade löpande kostnader och högre servicenivå eftersom våra tekniker får mer tid att fokusera på de ärenden där deras kompetens gör mest nytta.

I portalen har vi samlat och automatiserat vanliga procedurer – som hantering av användare, behörigheter och ärenden, inköp av hård- och mjukvara – så din IT blir så effektiv som möjligt.

Boka demoMina sidor – Så funkar det

“Styrkorna med EPM:s produkter och tjänster är att de har en bra helhetslösning. De hade en bra plan vid migreringen, var noggranna och var ute i god tid”

Pia Netteryd, Chef Verksamhetsstöd, TCO
Se våra kundcase