Få hybridarbetet att funka med flexibla fjärrskrivbord

För höga krav på prestanda och säkerhet

Med vDesktop kan dina medarbetare jobba mot en central servermiljö där all data lagras samtidigt som de får fördelarna med en egen virtuell persondator. IT-miljön blir med andra ord standardiserad samtidigt som användaren får hög prestanda och möjlighet att skräddarsy din egen arbetsplats.

Om Virtual Desktop

vDesktop passar för dig med en verksamhet där medarbetarna behöver tillgång till en skräddarsydd lösning med hög prestanda samtidigt som all data hanteras och lagras centralt.

 • Egen virtuell persondator trots central lagring
 • Enkelt att återställa och distribuera applikationer.
 • Håller hög prestanda och klarar individuell anpassning.
 • Fungerar offline. Bra för medarbetare på resande fot.
 • Portalen Mina Sidor ingår. 

Strukturerat ramverk, flexibelt användande

vDesktop bygger på kombinationen av struktur och flexibilitet passar den här lösningen för tunga klient- och serverapplikationer. Kommunikationen lämnar aldrig servermiljön eftersom endast skärmbilden överförs. Priset baseras på användare och månad.

Med vDesktop sköter vi allt som gäller "serversidan". Om applikationer skall paketeras tillkommer avgifter för detta samt eventuella servrar för dem. Tjänsten fungerar för verksamheter med BYOD-upplägg men för en säker drift rekommenderar vi att den kompletteras med sClient eller mClient.

 • rDesktop

  Strömlinjeforma verksamheten med fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord där allt lagras på den centrala servern medan endast skärmbilden överförs till medarbetarnas egna datorer.

  Mer om rDesktop
 • cDesktop

  Jobba där det passar med molnbaserade arbetsplatser

  För dig som behöver en strukturerad hantering av dina arbetsplatser och enbart använder molntjänster.

  Mer om cDesktop
 • mDesktop

  Förenkla vardagen med managerade arbetsplatser

  Managerade digitala arbetsplatser för dig som behöver kopplingar antingen till molntjänster, lokala resurser och applikationer eller en mix.

  Mer om mDesktop
 • IT-tjänster

  IT-tjänster som backar upp er mot era mål

  Utöver våra huvudtjänster har vi en mängd övriga konsulttjänster och tekniska tjänster inom IT. Se alla våra IT-tjänster här.

  Mer om IT-tjänster
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur

Förbättra din verksamhet med smartare IT

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan passas in i, och effektivisera din verksamhet? Vi finns här och svarar gärna på dina frågor.

Jag vill veta mer
Mina sidor

Gör dina IT-tjänster ännu smartare

Med Mina sidor kan du hantera de vanligaste ärendena själv (om du vill). Det ger bättre överblick, minskade löpande kostnader och högre servicenivå eftersom våra tekniker får mer tid att fokusera på de ärenden där deras kompetens gör mest nytta.

I portalen har vi samlat och automatiserat vanliga procedurer – som hantering av användare, behörigheter och ärenden, inköp av hård- och mjukvara – så din IT blir så effektiv som möjligt.

Boka demoMina sidor – Så funkar det

“Styrkorna med EPM:s produkter och tjänster är att de har en bra helhetslösning. De hade en bra plan vid migreringen, var noggranna och var ute i god tid”

Pia Netteryd, Chef Verksamhetsstöd, TCO
Se våra kundcase