Jobba där det passar med molnbaserade arbetsplatser

Moderna arbetsplatser med allt i molnet

cDesktop är en managerad lösning för dig som inte behöver egna servrar utan enbart arbetar i det publika molnet. Alla användare har sina egna datorer där applikationerna körs vilket gör det möjligt att arbeta offline. När sedan datorn ansluter till internet kopplar den upp sig mot företaget med single-sign-on mot anslutna molntjänster och applikationer.

Om Cloud Desktop

cDesktop passar dig som vill ge dina medarbetare robusta och flexibla arbetsplatser som går att komma åt var och när som helst. 

 • Egna datorer som ansluter till publika molntjänster.
 • Flexibel lösning som klarar individuell anpassning.
 • Fungerar offline. Bra för medarbetare på resande fot.
 • Portalen Mina Sidor ingår. 

Helt hybrida arbetsplatser

Med cDesktop hjälper vi dig sköta allt du behöver när det gäller "serversidan". Kostnaden baseras på antalet användare och månad. Om du behöver hjälp med hantering av de lokala datorerna kan du lägga till tjänsterna sClient eller mClient.

Mina Sidor ingår. I portalen kan du sköta dina vanligaste ärenden själv (och därmed slippa ringa supporten när du egentligen inte behöver).

 • rDesktop

  Strömlinjeforma verksamheten med fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord där allt lagras på den centrala servern medan endast skärmbilden överförs till medarbetarnas egna datorer.

  Mer om rDesktop
 • vDesktop

  Få hybridarbetet att funka med flexibla fjärrskrivbord

  Fjärrskrivbord som ger dina medarbetare en egen virtuell persondator. Det ger flexibilitet och prestanda – och hög kontroll.

  Mer om vDesktop
 • mDesktop

  Förenkla vardagen med managerade arbetsplatser

  Managerade digitala arbetsplatser för dig som behöver kopplingar antingen till molntjänster, lokala resurser och applikationer eller en mix.

  Mer om mDesktop
 • IT-tjänster

  IT-tjänster som backar upp er mot era mål

  Utöver våra huvudtjänster har vi en mängd övriga konsulttjänster och tekniska tjänster inom IT. Se alla våra IT-tjänster här.

  Mer om IT-tjänster
 • Cloudplace®

  Digitala arbetsplatser för en lite enklare vardag

  Ge dina medarbetare GDPR-säkrade och automatiserade arbetsplatser. Beroende på din verksamhets säkerhetskrav och arbetssätt kan du välja mellan publik, privat eller hybrid molnlösning.

  Se mer om Cloudplace®
 • DevOps

  DevOps-tjänster för utveckling utan avbrott

  Se till att din verksamhets digitala lösningar är stabila och kan uppdateras sömlöst utan avbrott. Med våra DevOps-tjänster effektiviserar och säkrar du hela kedjan från produktion till leverans.

  Se mer om DevOps
 • IT-infrastruktur

  Skalbar IT-infrastruktur med bas i Sverige

  Säkra verksamhetens IT-drift med skalbar infrastruktur och privat molnlösning. Med flera moderna serverhallar i Sverige, trippla fibernät och backup en gång i timmen får du den mest robusta lösningen på marknaden.

  Se mer om IT-infrastruktur

Förbättra din verksamhet med smartare IT

Vill du veta mer om hur våra tjänster kan passas in i, och effektivisera din verksamhet? Vi finns här och svarar gärna på dina frågor.

Jag vill veta mer
Mina sidor

Gör dina IT-tjänster ännu smartare

Med Mina sidor kan du hantera de vanligaste ärendena själv (om du vill). Det ger bättre överblick, minskade löpande kostnader och högre servicenivå eftersom våra tekniker får mer tid att fokusera på de ärenden där deras kompetens gör mest nytta.

I portalen har vi samlat och automatiserat vanliga procedurer – som hantering av användare, behörigheter och ärenden, inköp av hård- och mjukvara – så din IT blir så effektiv som möjligt.

Boka demoMina sidor – Så funkar det

“Styrkorna med EPM:s produkter och tjänster är att de har en bra helhetslösning. De hade en bra plan vid migreringen, var noggranna och var ute i god tid”

Pia Netteryd, Chef Verksamhetsstöd, TCO
Se våra kundcase