Få hjälp hos servicedesk

Kontaktinformation

Om du har frågor, problem eller vill felanmäla som rör våra IT-tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss på servicedesk.

Öppettider

• Vardagar 07:00-17:00
  • Dag före helgdag 07:00-12:00
  • Helgdag Stängt
  • Övriga tider Enligt jouravtal

Kontaktinformation

Om du har frågor, problem eller vill felanmäla något som rör våra IT-tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss på servicedesk.

E-post

support@epm.se

Växel

08–458 70 70

Öppettider

Vardagar 07:00—17:00

Dag före helgdag 07:00—12:00

Helgdag Stängt

Övriga tider enligt jouravtal

Fjärrhjälp

Om du som kund behöver hjälp med ett ärende du inte kan lösa själv finns alternativet att låta en tekniker från oss fjärrstyra din dator. Klicka på knappen nedan för att ladda ned programmet Teamviewer och skicka din förfrågan.

Öppna TeamViewer

Användarguider

Här hittar du användarguider och vanliga frågor om våra IT-tjänster.

Användarguider

Nedladdningar

Här hittar du nedladdningar av de senaste filer och drivrutiner för att få mest ut av våra IT-tjänster.

Nedladdningar