Nedladdningar & filer

Händer på en laptops tangentbord

Våra nedladdningar

Här hittar du rekommenderade versioner av de program som används för våra olika tjänster.

NamnOSVersionFilstorlekBeskrivning
Windows 10/1120.10.0.20141 MB

Citrix Workspace App används för att ansluta till EPM Cloudplace rDesktop och vDesktop på ett krypterat, säkert sätt från datorer med Microsoft Windows.

Windows2.845 MB

Tillägg till Citrix Workspace App som gör så att ljudet skickas via lokala datorn när man använder Skype.

Windows4.10.0802515 MB

Cisco VPN-klient för Anyconnect för Microsoft Windows.

Mac OSX4.10.0802571 MB

Cisco VPN-klient för Anyconnect för Apple Macintosh. Stödjer Sonoma.

Scrolla sidledes för att se hela tabellen

Användarguider

Här hittar du användarguider och vanliga frågor om våra IT-tjänster.

Användarguider

Nedladdningar

Här hittar du nedladdningar av de senaste filer och drivrutiner för att få mest ut av våra IT-tjänster.

Nedladdningar