Vi ser tillbaka på ett fantastiskt 2023

Vi ser tillbaka på ett fantastiskt 2023

Mirsadr Tavakolian25 januari 2024 1 min lästid

Nu när januari snart passerat är det dags att blicka tillbaka på året som gått. För oss på EPM innebar 2023 både framgångar och prestationer vi gärna vill dela med oss av.

1. Stark tillväxt

Under 2023 anställdes fler kompetenta och härliga medarbetare. Vi är nu hela 50 stycken anställda.

2. 100 miljoner i omsättning

Under året nådde vi inte bara, utan överträffade den ekonomiska milstolpen 100 miljoner. Med finansiell stabilitet kan vi leverera hög kvalitet i våra tjänster.

3. Många kollegor firade tioårsjubileum

Under 2023 hade flera kollegor varit en del av bolaget i 10 år. Deras engagemang och lojalitet har varit och är avgörande för vår framgång. Vi ser fram emot många fler år tillsammans.

4. Nya kunder och branscher

Under året välkomnade vi även flera nya kunder från olika branscher – arkitekter, ideella föreningar, fackförbund, konsulter samt kunder inom bygg- och produktion.

5. Förlängda kundsamarbeten

Under året valde flera av våra befintliga kunder att fortsätta sina samarbeten med oss. Det är en fin bekräftelse på att det vi gör är uppskattat. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att fortsätta våra samarbeten.

6. ISO 14001 Certifiering

För oss på EPM är det viktigt att den IT vi levererar håller hög kvalitet och är miljömässigt hållbar. Under 2023 tog vi ytterligare ett steg och skaffade en ISO 14001-certifiering.

7. UC Tillväxtcertifikat

Under 2023 tilldelades vi även UC Tillväxtcertifikat. Det är en kvalitetsstämpel för kreditvärdighet och tillväxt.

Under 2024 är planen att fortsätta växa, utvecklas och bli ännu starkare. Det gör att vi kan leverera ännu bättre IT-upplevelser som gör arbetsvardagen smartare – för ännu fler företag och organisationer.