Kvalitet, säkerhet och funktionalitet.

EPM vänder sig till företag och organisationer som har stränga krav på tillgänglighet, driftsäkerhet och kundservice. 
Vårt erbjudande innefattar alla typer av moderna IT-driftlösningar. Det kan t.ex. gälla uthyrning av serverkapacitet såsom dedicerade och virtuella servrar i våra moderna datorhallar eller att ta hand om hela ditt företags IT-funktion. Du kan välja våra privata och driftsäkra molntjänster eller hybrida lösningar med integration mot publika molntjänster som Office 365.

Cloudplace Remote Desktops

Cloudplace Remote Desktops är ett nytt synsätt på IT-drifttjänster. Det innebär fokus på användning av it-funktionen, i stället för tekniken bakom. Du får tillgång till ett antal arbetsrelaterade applikationer med hög tillgänglighet och säkerhet i din desktop och kan nå dessa på kontoret, hemifrån eller via nätet var du än är.

LÄS MER
LÄS MER

Cloudplace Managed Desktops

Tjänsterna mDesktop och cDesktop är managerade lösningar för hantering av datorer, användare och program på ett lokalt nätverk. De passar kunder som vill ha en miljö med ett enkelt gränssnitt där man lägger upp nya användare och tilldelar program.

EPM IaaS

Vi producerar infrastruktur i form av dedikerade virtuella servrar, kommunikationslösningar och privata molntjänster i våra moderna datorhallar i Stockholm.

Vår hostingmiljö håller högsta kvalitet med avancerade redundanta system, spegling och backup i tre led på olika geografiska platser.

LÄS MER

Datasäkerhet

Tillgänglighet

Skalbarhet

NÅGRA FRÅGOR?

  • S:t Eriksgatan 117
    Stockholm, Sweden

  • +46 8 458 70 70