Smarta och moderna  IT-lösningar anpassade till små och medelstora företag!

Det började
i samband med den explosionsartade internetutvecklingen i högskolevärlden i början av 90-talet. Då bildades EPM Data AB med idén att skapa en ny effektiv modell för automatisk drift och underhåll av lokala PC-nätverk.

I dag
är EPM ett modernt IT-företag som erbjuder avancerade outsourcing-lösningar och molntjänster till små och medelstora företag. Våra tjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighet, till priser som är attraktiva för små och medelstora företag.

Vårt mål
är att fortsätta utveckla och förbättra våra lösningar och samtidigt sänka kostnaderna för våra befintliga och framtida kunder. Vi ska vara det självklara alternativet för små och medelstora företag i Stockholmregionen när de väljer leverantör av IT-outsourcing- och molntjänster.

IT & Telekomföretagen
är en branschorganisation för företag inom  IT och telekom. Vårt medlemskap där är en garanti för att vi följer god affärssed och är en seriös partner.

Kreditvärdighet betyder trygghet
EPM Data har i flera år fått kreditbetyget AAA enligt Soliditet AB:s rating. Det innebär en bekräftelse på att vi har en god ekonomi, vilket i sin tur borgar för långsiktighet och trygghet gentemot kunder, anställda och leverantörer.

Våra värderingar.

Värderingarna visar vad vi står för och betydelsen av att uppfylla våra löften om effektiva outsourcing- och molnlösningar.

Partnerföretag.

För att kunna ligga i teknikens framkant krävs ett nära samarbete med de ledande leverantörerna på marknaden. Här nedan ser du några av de partners som EPM samarbetar med.

NÅGRA FRÅGOR?

kontakta oss
  • S:t Eriksgatan 117
    Stockholm, Sweden
  • +46 8 458 70 70