Lediga jobb2018-11-27T19:43:37+02:00

Lediga Jobb

Att arbeta på EPM

Att arbeta på EPM Data ska vara roligt såväl som utvecklande. Vi försöker att ha en så kreativ och flexibel arbetsmiljö som möjligt med högt i tak och korta avstånd mellan delarna i organisationen. Om du har en idé om hur något borde utföras så lovar vi att lyssna. Vi satsar på våra medarbetare och ser gärna att du stannar länge hos oss. Därför erbjuder vi arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter i toppklass. Vi bidrar med möjligheterna, du med viljan!

För att vårt erbjudande till marknaden ska upplevas som trovärdigt måste våra konsulter veta vad de talar om. Därför satsar vi seriöst på utbildning inom de områden där vi ser en möjlig marknadstillväxt. På så sätt säkerställer vi att vi har resurser att erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i rätt tid. För dig som anställd innebär detta att du alltid kommer att vara uppdaterad inom de hetaste områdena på marknaden.

För att må bra i knoppen är det viktigt att må bra i kroppen. Vi uppmuntrar vår personal att hålla igång på fritiden och sponsrar därför träning.

Ett par gånger per år har vi personalaktiviteter för att prata oss samman och lära känna varandra bättre. Vi har de senaste årent t.ex. åkt slalom i Vemdalen, kört gocart och spelat paintball.

Vi sitter högst upp i helt nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksgatan 117 (Bilpalatset). Området kring Norra Stationsgatan/Sankt Eriksgatan är ett IT-tätt område med bra kommunikationer (ca 5 minuter till både tunnelbana och pendeltåg) och många bra lunchrestauranger. Eftersom många av våra konsulter är rörliga sitter vi i en blandad miljö med landskap och rum.

Account Manager

EPM som är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster har de senaste åren haft en stark tillväxt. Nu söker vi dig som vill vara med i vårt unga säljteam och fortsätta utveckla vår försäljning som ska bidra till att stärka EPM´s position som ledande aktör i Stockholmsregionen hos små och medelstora företag.

Arbetsuppgifter 
Du sköter själv hela processen från att boka möten till att avsluta affären men givetvis med tillgång till verksamhetens tekniska expertis. Arbetet innebär hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen. Inledningsvis kommer ditt fokus vara inriktat på att bearbeta små och medelstora företag för att i förlängningen bygga upp din egen kundstock som du sedan vårdar och utvecklar.

Kvalifikationer
Du har helst några års erfarenhet av försäljning och vill vara med och utvecklas tillsammans med vårt säljteam.
Det är en fördel om du har utbildning inom försäljning/marknadsföring och gärna inom IT.
För att du ska lyckas i ditt arbete behöver du vara disciplinerad och självgående, du är självklart mål- och resultatinriktad, driven och har förmågan att bygga långvariga kundrelationer.
God kommunikativ förmåga i tal och skrift, god förmåga att hantera utmaningar kopplade till arbetsuppgifterna och du tar egna initiativ.
Ditt arbetssätt är planerat och strukturerat men med hög energi och högt driv.

Vi erbjuder
Arbete i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många unga och drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.
Tjänsten är heltid med fast månadslön plus rörlig del.
Din roll i verksamheten innebär stora utvecklingsmöjligheter och vi ser att du på sikt utvecklas till Key Account Manager.

Kontaktpersoner

Kontakta Divari Ore Tito, 08-4587075, om du har några frågor angående tjänsten och besök gärna vår hemsida www.epm.se för mer information om företaget. Ansökan skickas till divari.ore@epm.se

 

 .NET utvecklare

EPM Data expanderar och söker därför en ny medarbetare till utvecklingsavdelningen. Läs mer under lediga arbeten!

Arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans med kollegorna på utvecklingsavdelningen främst med våra interna administrativa system både på klient och serversidan samt integration mot molntjänster från Microsoft och andra leverantörer. Vi använder C# och ASP.NET MVC och jobbar enligt agila arbetssätt.

Utbildning / Erfarenhet
Högskoleutbildning inom IT är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar. Du kan vara nyexaminerad men får gärna ha något eller några års erfarenhet.

Förmåner
Bra fast lön samt provision. Trevliga kollegor, bra stämning och stora utvecklingsmöjligheter samt bidrag till friskvård/gymkort. Placeringsort kommer att vara i våra fräscha lokaler på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT&Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden.

Kontaktpersoner
Kontakta Stefan Nilsson, 08-4587063, om du har några frågor angående tjänsten och besök gärna vår hemsida www.epm.se för mer information om företaget. Ansökan skickas till stefan.nilsson@epm.se

EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data har partnerrelationer med bland andra VMware, IBM, Citrix, NetApp Fujitsu, Cisco och Microsoft.

Ansök Nu.

S:t Eriksgatan 117,
11343 Stockholm
Phone: +46 8 458 70 70
Email:info@epm.se
Web: epm.se

NÅGRA FRÅGOR?

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret om du har frågor kring webbplatsen eller tjänster.

kontakta oss