Lediga Jobb

Att arbeta på EPM

Att arbeta på EPM Data ska vara roligt såväl som utvecklande. Vi försöker att ha en så kreativ och flexibel arbetsmiljö som möjligt med högt i tak och korta avstånd mellan delarna i organisationen. Om du har en idé om hur något borde utföras så lovar vi att lyssna. Vi satsar på våra medarbetare och ser gärna att du stannar länge hos oss. Därför erbjuder vi arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter i toppklass. Vi bidrar med möjligheterna, du med viljan!

För att vårt erbjudande till marknaden ska upplevas som trovärdigt måste våra konsulter veta vad de talar om. Därför satsar vi seriöst på utbildning inom de områden där vi ser en möjlig marknadstillväxt. På så sätt säkerställer vi att vi har resurser att erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i rätt tid. För dig som anställd innebär detta att du alltid kommer att vara uppdaterad inom de hetaste områdena på marknaden.

För att må bra i knoppen är det viktigt att må bra i kroppen. Vi uppmuntrar vår personal att hålla igång på fritiden och sponsrar därför träning.

Ett par gånger per år har vi personalaktiviteter för att prata oss samman och lära känna varandra bättre. Vi har de senaste årent t.ex. åkt slalom i Vemdalen, kört gocart och spelat paintball.

Vi sitter högst upp i helt nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksgatan 117 (Bilpalatset). Området kring Norra Stationsgatan/Sankt Eriksgatan är ett IT-tätt område med bra kommunikationer (ca 5 minuter till både tunnelbana och pendeltåg) och många bra lunchrestauranger. Eftersom många av våra konsulter är rörliga sitter vi i en blandad miljö med landskap och rum.

Just nu har vi inga lediga jobb

Men, vi letar alltid efter duktiga och begåvade personer. Tycker du att EPM verkar vara ett spännande företag att arbeta på kan du därför ändå skicka in ditt CV till rekrytering@epm.se.

Tycker vi att du verkar vara en intressant och framåt person som skulle tillföra EPM kompetens kan det ändå vara värt att ta ett möte.

Ansök Nu.

S:t Eriksgatan 117,
11343 Stockholm
Phone: +46 8 458 70 70
Email:info@epm.se
Web: epm.se

    NÅGRA FRÅGOR?

    Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret om du har frågor kring webbplatsen eller tjänster.

    kontakta oss