Att arbeta på EPM

Att arbeta på EPM Data ska vara roligt såväl som utvecklande. Vi försöker att ha en så kreativ och flexibel arbetsmiljö som möjligt med högt i tak och korta avstånd mellan delarna i organisationen. Om du har en idé om hur något borde utföras så lovar vi att lyssna. Vi satsar på våra medarbetare och ser gärna att du stannar länge hos oss. Därför erbjuder vi arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter i toppklass. Vi bidrar med möjligheterna, du med viljan!

 

Utbildning

För att vårt erbjudande till marknaden ska upplevas som trovärdigt måste våra konsulter veta vad de talar om. Därför satsar vi seriöst på utbildning inom de områden där vi ser en möjlig marknadstillväxt. På så sätt säkerställer vi att vi har resurser att erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i rätt tid. För dig som anställd innebär detta att du alltid kommer att vara uppdaterad inom de hetaste områdena på marknaden.

 

Träning

För att må bra i knoppen är det viktigt att må bra i kroppen. Vi uppmuntrar vår personal att hålla igång på fritiden och sponsrar därför träning.

 

Resor

Ett par gånger per år har vi personalaktiviteter för att prata oss samman och lära känna varandra bättre. Vi har de senaste årent t.ex. åkt slalom i Vemdalen, kört gocart och spelat paintball.

 

Lokaler

Vi sitter högst upp i helt nyrenoverade lokaler på Sankt Eriksgatan 117 (Bilpalatset). Området kring Norra Stationsgatan/Sankt Eriksgatan är ett IT-tätt område med bra kommunikationer (ca 5 minuter till både tunnelbana och pendeltåg) och många bra lunchrestauranger. Eftersom många av våra konsulter är rörliga sitter vi i en blandad miljö med landskap och rum.