arbeta

Att arbeta på EPM

Att arbeta på EPM Data skall vara roligt såväl som utvecklande. Vi försöker att ha en så kreativ och flexibel arbetsmiljö som möjligt med högt i tak och korta avstånd mellan delarna i organisationen. Om du har en idé om hur något borde utföras så lovar vi att lyssna. Vi satsar på våra anställda och ser gärna att de stannar länge hos oss och vi vet att för att de skall göra det måste vi erbjuda en miljö och utvecklingsmöjligheter i toppklass. Vi bidrar med möjligheterna och du med viljan!

Utbildning
För att vårt erbjudande till marknaden skall vara trovärdigt krävs det att våra konsulter vet vad de talar om. Därför satsar vi hårt på utbildning inom de områden där vi ser marknadstillväxt så att vi alltid skall ha resurser att erbjuda våra kunder de bästa konsulterna i rätt tid. Det innebär för dig som anställd att du alltid kommer att vara uppdaterad inom de hetaste områdena på marknaden.

Träning
För att må bra i knoppen är det viktigt att må bra i kroppen. Vi uppmuntrar vår personal att hålla igång på fritiden och sponsrar därför träning.

Resor
En eller två gånger per år försöker vi komma iväg till någon europeisk storstad för att prata oss samman och lära känna varandra bättre.

Lokaler
Vi sitter högst upp i helt nyrenoverade lokaler på Norra Stationsgatan 93. Området kring Norra Stationsgatan är ett IT-tätt område med bra kommunikationer (ca 5 minuter till både tunnelbana och pendeltåg) och många bra lunchrestauranger. Eftersom många av våra konsulter är rörliga sitter vi i en blandad miljö med landskap och rum.

 

Aktuellt

 • höstbildVi önskar en trevlig Allhelgona
  Läs mer om våra öppettider under helgen...

  Läs mer
 • HSR logo EPM stödjer och samarbetar med Hjärtstartarregistret.

  Läs mer
 • mgInte en enda gång på 13 år har vi haft skäl att ompröva vårt val av hostingleverantör.

  Läs mer

Håll dig uppdaterad

: